Moja sestra (40) se udala u Dubai za b0gataša, pIatio joj pIastičara: Kad mi je poslala sliku poslije 0peracije ostala sam u š0ku - pa zar može biti toliko Iijepa, ne Iiči na sebe
Breaking News

Moja sestra (40) se udala u Dubai za b0gataša, pIatio joj pIastičara: Kad mi je poslala sliku poslije 0peracije ostala sam u š0ku – pa zar može biti toliko Iijepa, ne Iiči na sebe

Ja i moja sestra smo zivjele zajedno, ni jedna ni druga se nismo udale, nije bilo prilike koju smo mi zeljele. Ostale smo u porodicnoj kuci, nismo imale vise brace i sestara, a onda je ona samo jedan dan dosla i rekla da se udaje, u kasnim godinama, u 40tim, iznenadila sam se, ali bila sam sretna zbog nje.

Ona je rekla kako odlazi d azivi ni manje ni vise nego u Dubai, to je meni bilo jako daleko, znala sam da ostajem sama, ali sam joj dala podrsku. Ona je rekla da je njen suprug jako bogat i da ce povesti i mene nakon nekog vremena.

Otisla je tamo i samo kroz nekoliko mjeseci on joj je plasio sve pIasticne operacije koje je ona zeljela da uradi na sebi, promijenila je licni opis ,a to mi je sve poslala putem drustvenih mreza. Pogledajte i sami kak je tekao nas razgovor i kako sam vidjela njen izgled prije i njen izgled sada, sve ce vam biti jasno:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *