Stigla odšteta - ovo je cifra koju je dobila za Šabanovu smrt, svi su ostali zapanjeni, zar je ovo ostavio?
Breaking News

Stigla odšteta – ovo je cifra koju je dobila za Šabanovu smrt, svi su ostali zapanjeni, zar je ovo ostavio?

Bio je jedan od najvećih, otišao je nažalost na vrlo tragičan način, a velik broj njegovih kolega i danas se s tugom sjeća Šabana, prisjećajući se svih lijepih trenutaka koje su imali, a bilo ih je i s velikim brojem ljudi. Mnogi kažu da je Shaban jednostavno bio takav, mogao je razgovarati s gotovo svakim, nije volio nepravdu i uvijek se trudio biti najbolji mogući čovjek. Nitko nije savršen, pa je i on imao nekih vlastitih mana, što priznaje njegova obitelj, ali toga se više nitko ni ne sjeća.

Ostavljeni su kao naslijeđe njegove pjesme, evergreeni koji će se sigurno slušati za 20 godina, iako ih se sluša 40 godina, ali to su jednostavno bezvremenske pjesme. Prošle su dvije godine od tog tužnog trenutka, a rijetko se tko iz njegove obitelji pojavio u javnosti, osim Ilde, koja je inače pjevačica, pa je prilično dobro zastupljena u medijima. Ilda je ponekad znala razgovarati o svom ocu, ali i njemu je posvetila pjesmu. Međutim, njegova supruga Goca još nije razgovarala s medijima niti ima volje i želje da to učini uskoro, a sve o čemu sada navodno razmišlja je da nastavi suđenje Alsinu Leventu, čovjeku koji je izazvao ozbiljnu nesreću.

Goca je navodno dobila oko 200 tisuća eura od životnog osiguranja koje je pokojni Šaban platio prošle godine, a njime je podmirila unaprijed preuzeti dug za naknade za izvršenje, koji je također uzela. Radilo se navodno o oko 250 tisuća eura, koje je ona otplaćivala na rate od njegove smrti, pa je već platila popriličan novac, a ovime je pokrila ostatak i dio dala sinu Mihajlu za kupnju novog džipa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *