Našoj pjevačici se najgora boIest vratila treći put! Nije dobro, svi će pIakati nakon njenih boInih riječi
Breaking News

Našoj pjevačici se najgora boIest vratila treći put! Nije dobro, svi će pIakati nakon njenih boInih riječi

U ovom tekstu istražit ćemo priču Bojane Barjaktarević, prvakinje natjecanja “Nikad nije kasno”, koja se trenutno po treći put bori s rakom dojke. Zanimljivo je otkrila da je otkriće da je bolest ovaj put puka slučajnost.

Iako je doista činjenica da se b0lest ponovno pojavio po treći put, nisam zabrinuta njegovim značajem i ostajem uvjerena u svoje dobro. Ulažem maksimalne napore da zadržim pozitivan način razmišljanja i zračim pozitivnim vibracijama. Trenutno sam podvrgnuta terapiji zračenjem, već sam došla do sredine liječenja.

Bojana je izrazila optimizam nakon što je od liječnika dobila pozitivnu prognozu. Uz rješavanje problema kroz obaveznu hemoterapiju, slijede redoviti pregledi i kontinuirano praćenje njenog stanja. Međutim, važno je napomenuti da proces proglašenja izliječenim obično traje pet do sedam godina, a čak ni tada nema nikakvih jamstava.

Bojana čvrsto vjeruje da snažna volja i želja za životom mogu nadvladati svaku prepreku. Pjevačica je izrazila svoju strast prema glazbi i odbijanju da borba s bolešću ometa nastupe. Unatoč gubitku kose, stalnoj gladi i fizičkom naprezanju kralježnice, zadržava pozitivan stav, čvrsto vjerujući da će se stvari s vremenom popraviti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *