Milan Marić i Mia Bjelogrlić zajedno pobjegli iz Srbije! Evo gdje su sada.. (Foto)
Breaking News

Milan Marić i Mia Bjelogrlić zajedno pobjegli iz Srbije! Evo gdje su sada.. (Foto)

Prema pisanju domaćih medija, Milan Marić i Mia Bjelogrlić bili su u dubokoj emotivnoj vezi koja je trajala osamnaest mjeseci. Odabir Milana Marića i Mie Bjelogrlić da zadrže diskretan stav o svojoj ljubavnoj vezi, bez izričitog opovrgavanja nagađanja, uvelike je protumačen kao razlog za slavlje.

Dok su zajedno radili na stvaranju filma “Toma”, počelo se šuškati o potencijalnoj ljubavnoj vezi Milana Marića i Mie Bjelogrlić. Otkriće ove navodne emotivne veze između glumca i novinarke izazvalo je šok u javnosti, a ni nakon dvije godine priče oko njih ne jenjavaju.

Unatoč neumoljivim naporima paparazza da uhvate jednu njihovu fotografiju, njihovi su napori do sada bili uzaludni, jer i dalje izmiču otkrivanju i danju i noću. Nažalost, sve se i dalje se temelji isključivo na nagađanjima i pretpostavkama, što je situacija koja ostaje nepromijenjena u ovom konkretnom slučaju.

Neizvjesnost među svim stranama nastala je kada je Bjelina kolegica na svom Instagramu objavila videa i slike iz Pariza, a Marić video iz elitnog restorana koji jako podsjeća na restorane kakvih ima isključivo u Francuskoj, iako točna lokacija nije objavljena.


Moguće je da su Mia i Milan doista krenuli na svoje prvo putovanje u glasoviti grad ljubavi i mode, ako su nagađanja tačna. Bez sumnje, mlađahni par sigurno uživa u trenucima zajedništva u Parizu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *