Tužan period za Cecu: Nije bila spremna na njegov odlazak, bio joj je podrška, rame za plakanje, savjetnik
Breaking News

Tužan period za Cecu: Nije bila spremna na njegov odlazak, bio joj je podrška, rame za plakanje, savjetnik

U najizazovnijim trenucima svog postojanja, Ceca Ražnatović je držala svoje  povjerenje u božansko. Tražeći utjehu, potražila je utočište među svetim zidinama manastira Rajinovac. Trenutno utjehu i spokoj pronalazi u svetim odajama Hrama Svetog Save u Beogradu.

Posljednjih godina na dužnost starješine Hrama Svetog Save prešla je dosadašnja igumanija manastira, sveštenica Cece Ražnatović. Episkop Stefan Šarić već duže vrijeme ima neizmjerno povjerenje u Cecu, učinivši ga jedinim povjerenikom njenih suza.

Vladika Stefan ne samo da je ispunio svoju ulogu Cecinog duhovnog vodiča, već je s njom sklopio i duboko prijateljstvo, često posjećujući kuću obitelji Ražnatović i stvarajući snažnu vezu s cijelim pjevačičinim kućanstvom. Nažalost, kako su potvrdili mediji, Veljko Ražnatović, cijenjeni srpski reprezentativac, neće moći sudjelovati na cijenjenoj prigodi susreta s episkopom Stefanom u Beogradu.

Ova nesretna okolnost proizlazi iz njegovog skorog odlaska, unatoč njegovom nedavnom uspjehu osiguravanja brončane medalje na Europskom boksačkom prvenstvu. Nakon upokojenja vladike Antonija, 18. aprila zasjedao je Sinod Srpske pravoslavne crkve i donio odluku da se sveštenik premjesti u Moskvu.

Nadalje, za novog poglavara Podvorja SPC u Moskvi određen je episkop Stefan Šarić, koji je prethodno bio poglavar Hrama Svetog Save u Beogradu. Unatoč velikoj fizičkoj udaljenosti koja će sada Cecinog svećenika dijeliti od Beograda, njihova veza i prijateljstvo s pjevačicom će trajati sigurno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *