Darko Lazić po treći put postaje otac! Pjevač puca od sreće, žena u blagoslovenom stanju, evo šta kaže i čiju podršku ima..
Breaking News

Darko Lazić po treći put postaje otac! Pjevač puca od sreće, žena u blagoslovenom stanju, evo šta kaže i čiju podršku ima..

Darko Lazić će se po treći put upustiti u najvažniju ulogu u svom životu – da ponovo prihvati očinstvo. U ekskluzivnom izveštaju novinari saznaju da je Katarina, supruga Darka Lazića, trenutno trudna i da će za šest meseci u njihov život ugostiti dete. Par je odlučio da ovu sretnu vijest ponese svojoj porodici i najbližem krugu prijatelja.

Kada je kontaktiran, Lazić je otvoreno potvrdio trudnoću, rekavši: “Da, istina je! Postat ću otac po treći put. Presrećni smo, ali ne bih dalje komentarisao ovu stvar.” Lazić je nedavno u raznim intervjuima izrazio sveukupnu sreću i ispunjenost.

Osvrćući se na godine unazad, Darko priznaje privlačnost ulaska u svijet slave i bogatstva u mladosti. Početni uspjeh i divljenje mogu lako naduti nečiji ego, što dovodi do lažnog osjećaja da ima pravo. I sam Darko priznaje da je postao žrtva ovakvog načina razmišljanja. Kada vjerujete da se svijet vrti oko vas, vrata se otvaraju bez napora i sve se čini mogućim.

Iluzija neograničenog bogatstva omogućava ekstravagantne kupovine, uz opciju odloženog plaćanja koja pruža lažni osjećaj sigurnosti. Međutim, ova fasada se na kraju ruši i pojavljuje se surova realnost duga i finansijskih nevolja. Darko iskreno priznaje da je i on doživio ovu propast, shvaćajući da glamurozan način života nije tako održiv kao što se činilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *