0ni su se odrekli islama pa promijenili vjeru: Njoj hodža nije dao da sahrani oca, ona je zapjevala Srpkinja je mene majka rodila
Breaking News

0ni su se odrekli islama pa promijenili vjeru: Njoj hodža nije dao da sahrani oca, ona je zapjevala Srpkinja je mene majka rodila

Moramo da kažemo kako su mnogi pjevači promijenili svoju vjeru pa su sa isIama prešli na pra0sIavlje. Da li vi znate koji su to pjevačic uradili? Ukoliko vas ova tema do sada nije zanimala sada vam na jednom mjestu predstavljamo većinu tih pjevača, a počet ćemo od Sinana Sakića. On je zajedno sa svojom ženom odlazio u Indiju, tamo mu je kćerka živjela, a kako je govorio sviđao mu se njihov način života. Rođen kao musIiman ali je poslije promijenio vjeru.

Nada Topčagić je rođena kao musIimanka, sama je rekla kako je promijenila vjeru jer nije mogla da vjeruje kako joj je tada davno još hodza rekao da ona svog oca ne može sah’raniti gdje ona želi. Teško joj se rjentisati sada gdje joj je gr0b od oca, prije se odjentisala kako kaže po 3 šljive koje su bile tu, ali njih više nema.

Pored Nade, sada pominjemo pjevačicu koja je otpjevala pjesmu “Srpkinja je mene majka rodila” rođena nedaleko od Doboja u mješanom braku, promijenila vjeru. Lepa Brena je Fahreta, rođena u Bosni. Nino, Amir Rešić je kako se spekuliše sa islama prešao na prv0slavlje, a potom neki kažu da se prije smr’ti opet vratio na islam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *