Tuga u porodici Dragana Stojkovića Bosanca: Primoran je da preduzme teške mjere, njegova kćerka je skrenuIa s puta - za života ga osramotila
Breaking News

Tuga u porodici Dragana Stojkovića Bosanca: Primoran je da preduzme teške mjere, njegova kćerka je skrenuIa s puta – za života ga osramotila

Moramo da kažemo kako je Bosanac iskren, on jako rijetko priča o svojoj porodici, ali kada kaže nešto to možete provjetiti i to je sigurno istina.Svi znamo da je njegova mezimica njegova kćerka jedinica postala doavno pjevačica, jako je uspješna u svom poslu i njeno ime je Džidža.

On je sada rekao kako je ovih dana velika tuga u njegovom odmu zbog njegove kćerke, ona je imala turneju po Americi a nije razmišljala o svom fakultetu. Ostalo joj je još samo 10 ispita i mora da sjedne da zagrije stolicu ,što se kaže, a ona ne može da odluči, želi li ići na fakultet i danas sutra biti profesorica muzičkog ili želi pjevati do kraja života i raditi samo to, bez da ima izbora?

On kaže da se pod hitno s njom treba pričati iako ona smatra da je vječiti student i da može malo raditi malo učiti, nije lijepo da neko diplomira nakon 10 godina. Ona je poslije dodala da od sad ništa ocu neće pričati, samo će mu javiti kad uzme diplomu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *