Palme, bazeni, 2 dnevne sobe, pogled od milion dolara, mermer, a tek kupatilo: Aleksandra Subotić pokazala sav luks u kom živi s Pecom
Breaking News

Palme, bazeni, 2 dnevne sobe, pogled od milion dolara, mermer, a tek kupatilo: Aleksandra Subotić pokazala sav luks u kom živi s Pecom

Aleksandra Subotić ogromnu sreću pronalazi u trajnoj vezi s Predragom Pecom Raspopovićem, koji, kao što je vidljivo, daje sve od sebe da ispuni svaku njenu želju.
Nakon što su kupili prostranu ruralnu rezidenciju, njihov fokus se pomaknuo na uljepšavanje i obnovu njihovog novog prebivališta. Aleksandra je sa svojim vjernim pratiteljima ljubazno podijelila pogled na svoju prekrasnu vilu, otkrivši svoju ulogu idejnog tvorca njenog interijera.

Zamislite slikoviti filmski ambijent s prostranim dvorištem, bujnim zelenilom, visokim kamenim ogradama, palmama i zadivljujućom fontanom. Unutar ovog očaravajućeg prostora nalazi se veliko igralište za djecu, prekrasna vila ukrašena velikim prozorima s kojih se pruža prekrasan pogled na okolnu prirodu. Vila se ne može pohvaliti samo jednom, već dvije prostrane dnevne sobe, raskošno namještene ekstravagantnim garniturama. Dodatno, čeka vas luksuzna kupaonica, zajedno s dvostrukim umivaonikom, dok spavaća soba impresionira golemim ogledalom koje se proteže duž cijelog zida, pružajući zadivljujući odraz veličanstvenih planina s druge strane.

 

 

Podsjetimo, Predrag Peca Raspopović u prošlosti je vjerio s bivšom najboljom prijateljicom Aleksandre Subotić, Majom Marinković. Unatoč ovoj izdaji, Subotić je odlučila oprostiti Raspopoviću i ostala s njim u vezi. Ekstravagantan način života koji vodi često pokazuje na raznim platformama društvenih medija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *