Prijovićka mu pronašla poruke sa komšinicom, odmah ga izbacila iz kuće! Zbog nje je velikoj ljubavi došao kraj (Foto)
Breaking News

Prijovićka mu pronašla poruke sa komšinicom, odmah ga izbacila iz kuće! Zbog nje je velikoj ljubavi došao kraj (Foto)

Uprkos srećnom braku sa Filipom Živojinovićem, javnost je i dalje intrigirana njenim prošlim ljubavnim aferama, posebno emotivnim odnosom sa pjevačem, koji je i dalje predmet interesovanja medija.

Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica su u početnoj fazi karijere bili u dvogodišnjoj romantičnoj vezi, koja je, uprkos pjevačinim javnim izjavama o prijateljskoj i mirnoj rastavi, zataškala skandal vrijedan pažnje.

“Poslije dvije godine zajedno, Ljuba i ja smo zajedno odlučili da sporazumno prekinemo vezu”, rekla je tada. Međutim, ubrzo su se pojavile vijesti da su se Aleksandra i Ljuba zapravo razišli zbog nevjerstva.

Prema pisanju medija, Ljuba je Aleksandrino redovno odsustvovanje s posla navodno iskoristio kao priliku da se upusti u romantičnu vezu sa komšinicom. Otkriće ove realnosti dogodilo se kada je Aleksandra slučajno naišla na poruke na Ljubinom telefonu.

Navodno ju je ova novopronađena informacija potpuno razbila, što je rezultiralo periodom izolacije za ranjenu i obeshrabrenu pjevačicu. Nakon toga je slučajno upoznala Filipa sa kojim je 2018. godine stala na ludi kamen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *