"P0ginuo je": Saša Popović o teškoj tragediji koja ga je zadesil i zauvijek ga promijenila (Foto)
Breaking News

“P0ginuo je”: Saša Popović o teškoj tragediji koja ga je zadesil i zauvijek ga promijenila (Foto)

Nakon što je doživio ogromnu tugu nakon očeve smrti, Saša Popović je otkrio da je odrastao u svešteničkoj porodici i da je od malih nogu zadovoljavao sve svoje potrebe. Kada je imao 24 godine, u njegovom životu se dogodio poražavajući događaj.

Naime, njegov otac je izgubio život usljed saobraćajne nesreće koja se dogodila na autoputu. Nesreća se dogodila prije izlaza iz Rume, pošto se njegov automobil sudario sa “mercedesom” zagrebačke registracije. Saša je ostao u šoku kada ga je probudila majka i javila mu vijest o tome šta se dogodilo.

Borba za život koja je uslijedila bila je mučna, a na kraju je njegova voljena osoba preminula unutar zidina bolnice. Saša do danas nije siguran da li je vozaču koji je izazvao tragediju određena kazna. Ovo iskustvo je trajno uticalo na Sašu, a nakon toga više nije bio isti.

“Smrt roditelja je teško iskušenje koje treba proći. Dok je moj otac još bio sa mnom, sjećam se da sam bio iritiran zbog skoro svega što je rekao. Međutim, nakon njegove smrti, zatekao sam se kako razmišljam kako bi pristupio važnim odlukama s kojima sam se suočio.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *