Bivša žena Dade Polumente razvezala jezik: Vrijeme je da saznate istinu o Polumenti ! Pogledajte njihovu jedinu zajedničku sliku
Breaking News

Bivša žena Dade Polumente razvezala jezik: Vrijeme je da saznate istinu o Polumenti ! Pogledajte njihovu jedinu zajedničku sliku

Kada pomenemo Dadu Polumentu, zasigurno je prije bio mnogo popularniji nego danas. Moramo d akažemo da je njegov ljubavni život jako buran, on ima djecu sa svojom zadnjom partnericom, dok je sa ženom prije bio iz velike ljubavi, a o njoj danas upravo pišemo.

Svi znamo da je on bio sa učiteljicom vjerovauke koja je iz N0v0g Pazara, ona je p0krivena i velika vjernica. Njeno ime je Selma i ona se bavi pisanjem i na osnovu toga je jako ppularna na domaćim prostorima. Ona je zeljela muža a ne kafanskog pjevača i čovjeka koji pije, što Dado nije mogao da ispoštuje. Kako mediji pišu ona je počela sve modernije da se oblači, pa se sada neke stvari i vide.

Kada je objavljivala slike na svojim društvenim mrežama, mnogo ljudi je pohvalilo njen izgled, a da je prelijepa, niko ne moze da ospori ,volio je ili ne. Ona se oglasila na spekulacije da se previše otkrila i rekla da je sve to što ona radi u skladu sa vjerom. Ispod vam ostavljamo jedinu zajedničku sliku koju imaju:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *