Ruskinja Svetlana se za Turčina udala i preselila u Istanbul - ev0 u šta joj se život pretvorio u kratkom roku - sve je podijelila na Instagramu
Breaking News

Ruskinja Svetlana se za Turčina udala i preselila u Istanbul – ev0 u šta joj se život pretvorio u kratkom roku – sve je podijelila na Instagramu

Svetlana, uspješna blogerka koja dolazi iz Rusije se često šalila kako je ona supruga turskog sultana.

Ona je živjela u Sankt Petersburgu prije svih ovih dešavanja koja imamo sad, preselila se prije više od godinu dana u Istanbul, a tamo je iz ljubavi otišla, pošto je prije toga u svojoj domovini upoznala sadašnjeg muža koji je došao tad na odmor u Rusiji.

Njoj su ljudi govorili da se ne seli, da ne čini to da ide u drugu državu, nisu ni znali u šta će joj se život pretvoriti, ali nije nikoga slušala. Odlučila je da sazna i sama u šta će joj se život pretvoriti ako ode.

Plašili su se svi nekih posljedica ako se uda za Turčina. A nakon godina dana braka, ona je čula neke nove ali gore stvari, nemojte imati djecu, ako se razvedete, neće ti dati nikad da vidiš djecu.

Dvoje djece imam osad, da li se naš odnos promijenio? Nije, sve je isto, ja sam shvatila da sam sada stvarno udata. 12 godina prije braka sam radila, pet godina radila bez dana odmora i slobodnih dana, sada ne radim, muž dobro zarađuje i osigurava sve što našoj porodici treba. Osjećam njegovu podršku svakodnevno.

Ostatak teksta pročitajte klikom na OVDJE

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *