Ona je imala 16 godina, a on 58 kad su se zaIjubili: Evo kako njen život danas izgleda uz 42 godine starijeg muškarca - svi u š0ku
Breaking News

Ona je imala 16 godina, a on 58 kad su se zaIjubili: Evo kako njen život danas izgleda uz 42 godine starijeg muškarca – svi u š0ku

Naravno da je mišljenje ljudi na ovakve teme podijeljeno, dok jedni smatraju da takva razlika u godinama nije nikako prihvatljiva i da se to treba zak0n0m zabraniti, drugi idu u krajnost i smatraju da prava ljubav kako to se u jednoj pjesmi kaže godine ne broji. Koje je vaše mišljenje?

Danas prenosimo jednu emotivnu i ljubavnu priču žene po imenu Ursula Grzelak. Ona sada ima 19 godina, a sve se desilo kada je prije 3 godine spakovala kofere i oputovala u V. Brtaniju u posjetu članovima porodice koji tamo žive. Ona je tu upoznala Nigela Torpa koji je tad aima 58 godina, starji od nje 42 godne. On je bio ozbiljan muškarac koji je radio kao prodajni savjetnik, kaže da se zaljubila olako u njega.

Ona je rekla da su se brzo zaljubili oboje, ali se ona morala vratiti kući u Poljsku. Kada su njeni saznali za to zabranili su joj internet, ali su se oni nekako opet spojili. Jako su sreti i zadovoljni, kako kažu za medije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *