Bila je njegova životna želja i nije odustajao, a sad je ispaIio: Otkriveno kako su se upoznali Karleuša i Duško - 0vo niko nije znao, isplivali detalji
Breaking News

Bila je njegova životna želja i nije odustajao, a sad je ispaIio: Otkriveno kako su se upoznali Karleuša i Duško – 0vo niko nije znao, isplivali detalji

Kada su Jelena i Duško u pitanju, nekako su oni oduvijek glavna tema medija, iako oni to ne žele. Jelena je od početka kariejre privlačila pažnju muškaraca, oduševljavala ih je kao što to i danas dan radi, ali je njeno srce zauvijek ukrao Duško i zajedno s njim je sagradila porodicu i prelijepi topli dom od kojeg ne odustaje godinama.

Kako Jelena kaže, ona je oduvijek bila pomalo odbojna i agresivnog stava, mnogi muškarci nisu ni smjeli da joj priđu, ali Duško jeste. Kako kaže, kada su krenuli u vezu, morao se dosta truditi, a poslije je saznala od njegovih saigrača da je ona njegova životna želja od malih nogu.

Kao mali je navodno imao u svojoj sobi njene postere zalijepljene po zidovima, i kako sama Jelena kaže uz nju i ide samo muškarac koji zna šta želi i koji ne odustaje od svojih snova, jer je i ona sama takva, i kako kaže, vjeruje da se ta energija prepoznaje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *