Gdje ti je pamet: 0va slika otkriva zbog čega žene žive duže od muškaraca..
Breaking News

Gdje ti je pamet: 0va slika otkriva zbog čega žene žive duže od muškaraca..

Ova slika otkriva zbog čega žene žive duže od muškaraca, pogledajte šta je lik radio: Nekada čujemo da žene žive duže od muškaraca, zar ne? Jer se muškarci tako znaju mučiti oko nekih poslova.

Ova slika je postala hit na društvenim mrežama i komentar na istu je bio da ta slika pokazuje zašto žene žive duže od muškaraca. Evo šta je ovaj lik radio:

Ne znamo kako mu je ovo palo na pamet,  Imate li vi neku ideju? Nadamo se da je sve dobro i da nije bio p0vrijeđen.  I ne, slika nije namještena.

Bonus: “Da li verujete u muško-ženska prijateljstva? Ja jesam nekada. Sada više ne.  Imala sam prijatelja, najboljeg prijatelja s kojim sam se družila od osnovne škole. Nikada nisam primetila da osjeća nešto više od toga. Uvek sam ga gledala kao prijatelja.  Pr0blem je nastao kada mi je priznao da je zaljubljen u mene. Bila sam u š0ku.

Rekla sam mu da ga gledam samo kao prijatelja. Prihvatio je to i rekao da želi nastaviti druženje kao prije. To više nije moguće. Ne mogu biti u njegovom prisustvu i ponašati se kao pre. Jednostavno ne mogu. Žao mi je što je ovako sve ispalo.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *