"Pjevačica za kojom su svi uzdisali brutaIno Iikvidirana nakon snimanja moje emisije" Sanja Marinković o najtežem momentu u karijeri..
Breaking News

“Pjevačica za kojom su svi uzdisali brutaIno Iikvidirana nakon snimanja moje emisije” Sanja Marinković o najtežem momentu u karijeri..

Kada je ova voditeljica u pitanju, kako po samom naslovu vidite riječ je o Sanji Marinković, mišljenje ljudi je uveliko podijeljeo. Ona je godinama u javnosti, ona ima svoju emisiju u koju godinama dovodi jako dobre goste, sama je rekla da bez lažne skromnosti može reci i garantovati da njena emisija nikad anije bila dosadna i da nikad aneće propasti, njoj je gledanost potvrda da se njen trud uvijek isplati. Neki je vole jer je direktna, neki je ne vole jer smatraju da je pokvarena. Koje je vaše mišljenje o ovoj voditeljici?

Ona je sada bila gost, malo se zamijenile uloge i pričala je kako možete da čujete klikom OVDJE o nekim neobičnim stvarima iz sovjih emisija. Istakla je kako su Kseniju Pajčin nakon njene emisije brutaIno ub1li, kaže da se ta emisija emitovala poslije kao sjećanje na pjevačicu. O ovome do sada nikad nije pričala javno, ovo je premijera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *