Zbog ovoga sam u vezi sa Natašom imao problem : Godinama kasnije otkrivena prava istina o ljubavi Koleta i Bekvalčeve
Breaking News

Zbog ovoga sam u vezi sa Natašom imao problem : Godinama kasnije otkrivena prava istina o ljubavi Koleta i Bekvalčeve

U razdoblju od četiri godine, Nataša Bekvalac i Miodrag Kostić bili su u ljubavnoj vezi koja je izazvala značajan interes javnosti, posebno zbog Miodragove istaknute pozicije u poslovnom svijetu. Iako je iza sebe imala tri prethodna braka, Nataša je uvijek gajila uspomene na ljubav iz mladosti prema Miodragu.
Došao je trenutak da se suočimo s ovim prešućivanim stvarima, da zaustavimo medijsko širenje izmišljenih narativa. Nadalje, težim prekinuti neprestana ispitivanja oko ovog pitanja. Što se tiče Miodraga, naša veza počela je prije četiri godine.

Zauvijek ću se suzdržati od korištenja pogrdnog jezika kada govorim o osobi s kojom sam provela vrijeme. Od iznimne je važnosti naglasiti da je naš odnos na kraju došao do svog zaključka. Tijekom našeg zajedničkog vremena, vladao je nedostatak harmonije, činjenica koju nikad nisam mogla sakriti. Unatoč našim zajedničkim osobinama, naši pogledi na svijet su se razlikovali. Nataša je tada ustvrdila da se nikada nismo susreli s skandaloznim i nečasnim pojavama koje su prikazane, da bi dvadesetak godina kasnije priznala da se s takvim pojedincem nikada nije susrela.

U svojim dvadesetima imala sam privilegiju susresti se s neusporedivim intelektom koji me osvojio i zapalio duboku ljubav u meni. Do danas nisam naišla na drugu osobu koja posjeduje isti izniman kalibar. Moja najveća težnja je ponovno susresti putove s tim izvanrednim umom. Naravno, mislim ni na koga drugog nego na Miodraga Kostića. Mogu tvrditi da naša komunikacija ostaje netaknuta, što je Nataša otkrila u prošlom intervjuu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *