Ostavio me je jer njegovi nisu željeli pjevaljku za snajku, njegovoj sestri je smetalo što sam živa: Rada napokon pregrizla jezik i otkrila istinu o raskidu
Breaking News

Ostavio me je jer njegovi nisu željeli pjevaljku za snajku, njegovoj sestri je smetalo što sam živa: Rada napokon pregrizla jezik i otkrila istinu o raskidu

Nakon prekida s Harisom Brkićem, pjevačica Rada Manojlović napravila je značajnu promjenu tako što je odlučila svoje romantične veze zadržati u tajnosti, što je sušta suprotnost njezinoj prijašnjoj iskrenosti kada je s novinarima razgovarala o svojim vezama i raskidima koji su uslijedili.

Kada je Momir Gajić, košarkaški trener, bio u ljubavnoj vezi s Radom Manojlović, okolnosti su bile preslikane na prijašnju situaciju. Međutim, njihova veza na kraju je nasilno prekinuta. Nakon razlaza, Gajić je izrazio uvjerenje da je Manojlović bio izuzetan pojedinac koji mu je pružao nepokolebljivu podršku u najtežim trenucima. Ipak, njihovi emotivni putevi su se razišli.

Pjevačica je priznala da Momirova sestra nikada nije u potpunosti prihvatila njen dolazak. Međutim, njegova obitelj, koja uključuje i njegove roditelje, dosljedno se odnosila prema njoj s najvećom toplinom i privrženošću, smatrajući je svojom. Dopustimo da uputimo naše tople i entuzijastične pozdrave ovim izvanrednim pojedincima! Nažalost, nesretna je stvarnost da zlonamjernost prožima svaki kutak postojanja. Kako se kaže, bila zaova ili zlaova, pjevačica je to otvoreno priznala.

Nakon što je čuo sestrine riječi, Rade Manojlović je donio odluku da raskine nekadašnju ljubavnu vezu.Bilo je očito da me nije cijenila ili pokazala odgovarajuću razinu poštovanja prema meni. Njezino uvjerenje da sam nedostojan bilo kakvog priznanja samo zbog svog skromnog podrijetla pjevačice iz malog sela bila je velika zabluda s njezine strane. – rekla je Rada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *