Sad je kraj, donio konačnu odluku: Bogdana se tek porodila, a Veljko š0kirao porodicu - "u tu kuću se više ne vraćam, s njom više ne želim da živim.."
Breaking News

Sad je kraj, donio konačnu odluku: Bogdana se tek porodila, a Veljko š0kirao porodicu – “u tu kuću se više ne vraćam, s njom više ne želim da živim..”

Svi mi znamo da je Veljko oženio Bogdanu koja je iz mjesta po imenu Titel ,oni tamo imaju svoju farmua sve ove godine od stupanja u brak su živjeli tamo kod njenih. On je sada kod majke u Beogradu i za medije je rekao kako mu nedostaje njegov mir koji ima u Titelu, kako je tamo sve drugačije, kako je tamo bolje okruženje za odrastanje djece i mentalno zdravlje roditelja.

Kako kaže kroz smijeh u tu kuću se više ne vraća, ne želi više da živi sa mama Cecom, on više ne može da sluša sve što ona ima da kaže, a ne može da ode jer je previše voli i poštuje. Kako kaže, Bogdana se tek porodica treba nam pomoć, ali kada bud bolje vraćamo se tamo. Tamo mu je kako kaže posao, farma sloboda sve, on će svaki dan putovati u Novi Sad na treninge ali voli da živi na selu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *