Komšije napokon progovorile i otkrile pravo lice Jovane Jeremić: 0no što radi svaki dan je sve ostavilo bez teksta, zar je moguće
Breaking News

Komšije napokon progovorile i otkrile pravo lice Jovane Jeremić: 0no što radi svaki dan je sve ostavilo bez teksta, zar je moguće

Jovana Jermeić je mnogo pažnje u zadnje vrijeme skrenula na sebe, imala je javna prepucavanja sa nekim rijaliti zvijezdama, pa su svi mediji pisali o tome. Ona je u zadnje vrijeme, od kako je došla na tv pink postala bez dlake na jeziku, ali ono što mnogi nisu podržali u njenom ponašanju je njeno pojavljivanje u jutarnjem programu.

Svi znamo da vodi jutarnji program na pinku, koji je osmišljen da se informišu ljudi na neke ozbiljne teme, ali njen jutarnji se svodi na kratke suknje i skandaIe s kojim skreće pažnju na sebe. Mnogi kažu da ona tu ne promoviše Mitrovićevu tv, nego sebe i pravi šou da ona ukrade medijsku pažnju. Mještani su sada razvezali jezik rekli su da je Jovana jako bučna, da je Iuckasta, ali niko od njih nije mogao da kaže da je l0š čovjek.

Istakli su kako je prijatna, uvijek se pozdravi, čak su neki rekli kako im je pomogla nositi vrećice iz š0pinga. Naime, ona svaki dan vozi role po kraju što je sve š0kiralo, kako je nije stid u tako uskim henakama, rekla je jedna baka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *