0vako je izgledao D0dik kad je bio mlad, a čekajte da vidite Bakira Izetbeg0vića: Nismo znali da je bio 0vakav frajer - isplivala do sada neviđena slika (Foto)
Breaking News

0vako je izgledao D0dik kad je bio mlad, a čekajte da vidite Bakira Izetbeg0vića: Nismo znali da je bio 0vakav frajer – isplivala do sada neviđena slika (Foto)

Kada pomenemo poIitičku scenu B0sne, moramo prije svega da istaknemo kako ta drzava ima tri predsjenika, što se nigdje ne ponavlja. Svi znamo ko su oni, i ljudi su jako zainteresovani za njihove privatne zivote. Naime, postalo je pomalo zaIosno koliko su široke narodne mase zainteresovane za živote političara, ali više za privatne zivote nego za poslove koji oni obavljaju.

Sve ono što oni rade u toku svoje karijere i odlučuju jako utiče na taj narod, ali valjda je to takav narod d auvijek govori kako oni dobro ne rade svoj posao i uvijek ih iznova i iznova izaberu. Kao što vidite danas pričamo o Bakiru i D0diku koji su rivaIi mozemo slobodno da kazemo, iako ne bi trebalo da bude tako:

Ovdje iznad teksta je prikazano kako je to u mladim dnaima D0dik izgledao a u nastavku ovog teksta za sve one koji nikad anisu vidjeli Bakira u mladim danima ostavljamo fotografiju:

Svi su ovo komentarisali na svoj način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *