Ljuba Aličić napokon p0kazao ženu, prava Ijepotica: "Ukrao sam je iz škole kad je imala samo 12 godina, Željana je poštena i dobra imao sam sreće.."
Breaking News

Ljuba Aličić napokon p0kazao ženu, prava Ijepotica: “Ukrao sam je iz škole kad je imala samo 12 godina, Željana je poštena i dobra imao sam sreće..”

Kada pomenemo Ljubu moramo da kažemo kako je on preko 40 godina na javnoj sceni i moramo da ga pohvalimo da je jedan od rijetkih koji svoju popularnost nikada ne koristi u negativnom konteksu. Za njegovo ime i karijeru se ne vezuju nikakvi skandali, on je sretan u svom životu.

Nikad ane priča previše o privatnom životu niti je ko do sad aimao prilike da vidi kako izgleda njegova supruga sa kojom je preko 35 godina u sretnom braku. Kaže da je jako mlad krenuo da živi svoj život, tako je mora, neke okolnosti su mu se tako posložile. Jako se mlad oženio, a svoju suprugu je kako navodi kroz smijeh ukrao iz škole, imala je samo 12 godina, ali njihova ljubav je oduvijek jača od svega:

Ona je poštena i jako dobra žena, kako ističe Ljuba zadovoljno kroz smijeh, on smatra d aje pravi sretnik što je našao takvu ženu, jer vidi šta se danas sve dešava u brakovima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *