Marko otvorio očev gr0b da sahr'ani majku i zaprepastio se: Nije znao šta ga je snašlo, jadan čovjek (Foto)
Breaking News

Marko otvorio očev gr0b da sahr’ani majku i zaprepastio se: Nije znao šta ga je snašlo, jadan čovjek (Foto)

Marko već 10 godina pokušava da riješi misteriju koja ga je pogodila. Naime, on je otkrio da na mjestu gdje je pok0pao oca, ne leži njegov otac, već drugi čovjek.  On odbija da potpiše DNK nalaz da je to njegov otac  jer zna nije.

Njegov otac je imao 60-ak kilograma, a čovjek kojeg  su ekshumirali ima 120-130 kilograma.  Također, ono u čemu je bio je još jedan pokazatelj da nije riječ o Markovom ocu. Marko dobro zna u čemu je pokopao oca.

Zna da je otac bio u sanduku i imaju slike. Žal0sno je što ga neki prave budalom, tako Marko kaže jer dobro zna da je na tom mjestu sahrani0 svog oca, a sada se žele nametnuti neke druge priče.

Njegov nećak Goran je također potvrdio tu priču i kaže da ne znaju ko je čovjek koji je tu nađen. Ono što znaju sigurno jeste da to nije Markov otac. Pitanje je šta se desilo i ko je mogao napraviti nešto ovakvo.

Zasta je žal0sno  da se ovakve stvari dešavaju. Godinama je Marko dolazio na gr0b svog oca, a zapravo je dolazio nekome drugom.  Sada već 10 godina Marko pokušava riješiti misteriju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *