Unuk je svoju baku iz Ivanjice našminkao i pretvorio u holivudsku divu: Kad vidite sliku i 0vu ogromnu transformaciju - oči će vam stati
Breaking News

Unuk je svoju baku iz Ivanjice našminkao i pretvorio u holivudsku divu: Kad vidite sliku i 0vu ogromnu transformaciju – oči će vam stati

Danas žemo pričati i pisati o jednoj jako zanimljivoj temi koja se desila prošle godine tokom iz0lacije, kada smo svi bili zatvoreni zbog svima poznate situacije. Aleksandar Dramičanin je unuk koji je donio odluku da svoju baku koja ima 86 godina i koja se zove Miloratka transformiše.

Kada vidite kako je ona izgleda, i kako je na kraju ispala, složit ćete se da je Aleksandar pravi genije, on umije da napravi od jedne osobe potpuno drugu osobu. Oni dolaze kako prenose mediji iz Ivanjice. Baka se tada po prvi put u životu prepustila i ofarbala, ranije se nije farbala, a nije ni šminkala.

Kako je on sam rekao, došao je na ideju da uredi svoju baku, a ona je pristala, rekla je da se želi našminkati i ofarbati. Pogledajte u nastavku teksta kako je ona izgleda prije transformacije i kako je izgledala poslije. Pa onda neko kaže  da se dobro drže poznate pjevačice, ne nego se samo dobro sređuju:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *