Trebali smo mu prosIavljati maturu, a mi ga sahraanjujemo - bio je jako dobro i vaspitano dijete: Cijeli Pazar u š0ku poslije smr.ti maturanta, 0vo je up0zorenje za sve roditelje, vodite računa o svojoj djeci
Breaking News

Trebali smo mu prosIavljati maturu, a mi ga sahraanjujemo – bio je jako dobro i vaspitano dijete: Cijeli Pazar u š0ku poslije smr.ti maturanta, 0vo je up0zorenje za sve roditelje, vodite računa o svojoj djeci

Moramo da kažemo kako se sve više i više dešavaju ovakve stvari, a uzrok nekim ovakvim dešavanjima nije poznat. Svi mogu samo da nagađaju šta se desilo mladom dječaku koji je imao 18 godina i koji je bio maturant tehničke škole. On je iz njemu za sada poznatih razloga odlučio da sebi 0duzme živ0t i to je uradio u jednoj šumi koja se kako p0licija prenosi nalazi u blizini porodične kuće.

Sve se desilo u jednom selu po imenu Joše na Goliji. Svi oni koji žive tu se poznaju ,ne mogu da vjeruju šta se desilo. Komšije su imale samo riječi hvale, govore kako je bio jako dobar dečko, kulturan i vaspitan, da ne mogu vjerovati da može takvo nešto da uradi..

Jedna roaka je pIakala i rekla da je on trebao da slavi maturu, da je on trebao da upisuje fakultet, ali umjesto toga svi njegovi prijatelji, moguće kolege su došle na njegovu sah’ranu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *