Š0k: Muškarac u Obrenovcu učinio nešto užasn0 nasred ulice - snimak izazvao bijest, čeka ga ogromna kazna (Video)
Breaking News

Š0k: Muškarac u Obrenovcu učinio nešto užasn0 nasred ulice – snimak izazvao bijest, čeka ga ogromna kazna (Video)

Moramo da istaknemo kako postoji raznog svijeta na našoj planeti zemlji, ali da se to nikako ne  može koristiti kao opravdanje za ovakve stvari.Danas prenosimo jednu jako uzeemirujuću informaciju, kako vidite u naslovu, sve se desilo u pjesmu po imenu Obrenovac, a video snimak je postao jako gledan i dijeljen širom društvenih mreža.

Jedan čovjek je hodao ulicom i uda’rio psa, ali to nije bilo sve, to mu nije bilo dosta nego jr ekenuo za njih kako bi to uradio još nekoliko puta. Šta nije uredu sa ovim čovjekom? Pitaju se široke narodne mase. Postoji i sam video snimak ovog postupka, ukoliko želite da ga gledate, kliknite OVDJE. Ukoliko žete se uznemiriti preporučujemo da ne gledate navedeni video snimak.

Svi se samo nadaju da će pokrenuti istraga da će se pronaći ovaj čovjek. Moramo da vas sve upoznamo sa činjenicom da svako živo biće koje hoda planetom zemljom ima svoja prava za koja se bore određene orgaizacije i udruženja, a vjerujemo da će ovaj čovjek osjetiti kolika su to prava životinja zapravo i da su oni itekako zaštićeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *