Žena mu rekla da svoju majku izbaci sa svadbe: Uzeo je mikrofon i pitao "da li neko žeIi kupiti moju majku, moja žena je ne voli", a onda uradio 0vo..
Breaking News

Žena mu rekla da svoju majku izbaci sa svadbe: Uzeo je mikrofon i pitao “da li neko žeIi kupiti moju majku, moja žena je ne voli”, a onda uradio 0vo..

Na svadbi se desila situacija da je majka od mladoženje sjela tamo gdje sjede mladenci, mlada se naljutila došla do njega i pitala ga: šta ona stara žena radi za našim stolom? On je rekao da mu je to majka i da je on rekao da sjedi tu. Ona nije željela da raspravlja pa je istakla da želi da je odvede kući i da njoj nije mjesto tu.

Onda je mladoženja uzeo mikrofon i rekao, ima li neko da želi kupiti moju majku, prodajem je veceras, koliko nudite. Svi su ostali u čudu, a onda se opet oglasio, niko ne želi, ja je želim, uzeo svoju majku i napustio svoje veselje. Mlada je ostala sama sa gostima i nije želio da se oženi njome.

Poslije nekoliko dana na vrata mu je došao najbogatiji čovjek u njihovom kraju, doveo je svoju kćerku i rekao da li želiš moju kćerku da uzmeš za ženu, čuo sam šta se desilo na svadbi, sigurno ćeš paziti i svoju ženu kao svoju majku?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *