Brena ne prestaje da š0kira: OpaIiIa toliko jak šamar voditelju da je čovjek odmah pao na pod - cijeli skandaI se desio pred kamerama uživo - bIam (Video)
Breaking News

Brena ne prestaje da š0kira: OpaIiIa toliko jak šamar voditelju da je čovjek odmah pao na pod – cijeli skandaI se desio pred kamerama uživo – bIam (Video)

Kada pomenemo Lepu Brenu, svi znamo da je ona godinama unazad na samom vrhuncu svoje karijere, ali ona je i neko ko sebi ne smije dozvoliti niti jedan propust, jer široke narodne mase to odmah uveliko počnu komentarisati. Kao što u samom naslovu piše, ona je sebe jednom prilikom dovela do takvog skan’dala da mnogi nisu mogli da vjeruju i pitali su se kako je ona sebi to dozvolila uzivo u programu?

Ovdje je u pitanju jedan skeč, da vas iznenadimo, ali kada su mediji prenijeti ovo, svi su bili u š0ku jer smatraju da joj to nije trebalo. Ona se pokazala i dokazala, kako kažu kakva je osoba, a u nastavku teksta možete da vidite i taj kratki video snimak koji se dijeli po društvenim mrežama:

Da li je dobra glumica ili ipak bolje da se drzi samo pjevanja? Mnogi su rekli da je Brena miljenica i da joj sve ide od ruke, pa čak i šama’ranje.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *