UdebIjaIa se kao nikada do sad: Aleksandra Prijović se opustila i izgleda kao I0pta - šta Prijovićko uradi od onakve b0mbe (Foto)
Breaking News

UdebIjaIa se kao nikada do sad: Aleksandra Prijović se opustila i izgleda kao I0pta – šta Prijovićko uradi od onakve b0mbe (Foto)

Kada je u pitanju ova mlada majka i pjevačica prije nekoliko mjeseci je bila glavna tema jer je nakon poroda u rekordnom vremenu uspjela da svoju kilažu ponovo dovede do savršenstva. Svi su pisali kako je to veliki uspjeh i mnoge kolegice su rekle da znaju kako to nije ni malo lako.

Sada su mediji počeli da pišu nešto što se njoj ni u najmanju ruku nije dopalo s obzirom ad se oglasila. Ispod teksta vidite fotografiju koja je objavljena i gdje su ljudi pisali kako se ona ug0jila i kako ne Iiči na sebe:

Ona je rekla prvobitno da je ovo stara fotografija i da joj nje jasno zašto žele da je ospore u bilo kojem pogledu, ljubomorni su što j uspješna,mlada, lijepa i zgodna, pa pokušavaju da joj nametnu da je bar debeIa.. Ona je izgleda jako p0vrijeđena zbog ovih riječi, jer inače se ne oglašava često za medije, ali je to sada uradila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *