“Bruka za sva vremena, zak0paj se čovječe": Žena saznaIa da je muž vara, pa mu staviIa Ijepilo u prez'ervativ - nisu ni slutiIi šta će se desiti kad dođe hitna (Foto)
Breaking News

“Bruka za sva vremena, zak0paj se čovječe”: Žena saznaIa da je muž vara, pa mu staviIa Ijepilo u prez’ervativ – nisu ni slutiIi šta će se desiti kad dođe hitna (Foto)

Naime, kao što imate prilike da vidite danas se u svijetu dešavaju razne stvari, a kako je 21 vijek i kako sve možemo vidjeti na društvenim mrežama, tako su mediji širom svijeta počeli da objavljuju ovu vijest i dijele.

Jedan čovjek je bio dugo u braku kako prenose Ame’rički mediji i imao je ženu koja mu je bila vjerna, ali on je nju varao, prema našim saznanjima. Kada je njegova žena to saznala odlučila je da mu se osveti i posavjetovala se sa drugaricama.

Onda je u njegov prezer’vativ stavila najače moguće ljepilo i ponovo upakovala preze’rvativ. Kada je njen muž imao odn0se, zagIavio se u svojoj Ijubavnici i morali su zvati hitnu pomoć. Ljudi koji su bili pred bolnice i u okolini su uspjeli sve da vide i snime, pogledajte i sami fotografija u nastavku teksta govori više od hiljadu riječi:

Mnoge je ova informacija nasmijala, da li je i vas?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *