Voditeljica ne prestaje da š0kira, na posao došla u pr0v0kativnoj pidžamici: Jovana Jeremić prevazišla samu sebe - zapaIiIa internet, auuu ženo
Breaking News

Voditeljica ne prestaje da š0kira, na posao došla u pr0v0kativnoj pidžamici: Jovana Jeremić prevazišla samu sebe – zapaIiIa internet, auuu ženo

Kako znamo Jovana oduvijek voli da na sebe skreće nevjerovatnu pažnju ,niko joj po tome od voditeljica nije ravan. Ona je neko ko se u svojim emisijama pojavljuje različito očučena, uglavnom se o tome diskutuje, jer često obuče stvari koje nisu prikladne za vođenje jutarnjeg programa.

Njenu emisiju su ljudi prestali gledati kao neku ozbiljnu emisiju jer je ona od nje napravila kao rijaliti šou program, svojim izjavama i ponašanjem, stavom i oblačenjem. Sada saznajemo kako je u šminkernicu ušetala u crvenoj pidzami, istakla je kako će od sada na posao dolaziti tako, jer nema smisla da se presvuče kod kuće, pa opet u studiju, svakako ima lijepe pidzame kod kuće.

Svi uposlenici koji su bili prisutni i jedan od njih je sve ovo prenio za medije su ostali u š0ku, pa se pitali, gdje je njoj granica? Da li uopšte ima granice u ponašanju? Ona prestaje sa svojim postupcima da bude zanimljiva ljudima, sudeći po komentarima, ubrzo će postat 0mražena zbog toga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *