Vučić kroz suze otkrio kako se osjećaju njegova djeca nakon smr.ti majke: "Milici i Danilu je veoma teško, a Ksenija je meni bila sve.." - nikad iskreniji, priznao sve svoje emocije
Breaking News

Vučić kroz suze otkrio kako se osjećaju njegova djeca nakon smr.ti majke: “Milici i Danilu je veoma teško, a Ksenija je meni bila sve..” – nikad iskreniji, priznao sve svoje emocije

Svi mi znamo da je ovaj svijet zauvijek napustila novinarka i prva žena Aleksandra Vučića, Ksenija Vučić. Oni su bili u braku i kao plod velike ljubavi dobili dvoje djece, a djeca su kako su mediji uveliko prenosili odavno bila jako puno vezana za majku. Sada je Aleksandar gostovao u jednoj emisiji gdje je po prvi put progovorio o tome kako je Milici i Danilu nakon svega što se desilo..

On kaže da je velika tragedija što je tako mlada osoba napustila ovaj svijet ,imala je samo 54 godine. Milica se morala vratiti na studije, ona je tamo sama, pa je samim tim i briga veća, ali kako kaže, ona je jaka djevojka i može da podnese sve ovo, razumna je.

On je rekao kako kćerka ima 19 godina, a da je sin stariji, ali su oni djeca za njega. Ksenija je bila za Vučića oslonac, ona se brinula o djeci, uvijek je bila tu za njih, on je priznao da je manje bio tu, zbog posla, ali sada mora da ih stalno zove i pita jesu li dobro i jesu li jeli. Sve će ovo proći, rekao je na kraju..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *