Kćerka BaIaševića otkrila detalje pisma koje je njen otac ostavio pred kraj živ0ta: Evo šta je zahtjevao od porodice - "moramo uraditi neke stvari, razumite nas.."
Breaking News

Kćerka BaIaševića otkrila detalje pisma koje je njen otac ostavio pred kraj živ0ta: Evo šta je zahtjevao od porodice – “moramo uraditi neke stvari, razumite nas..”

Moramo da kažemo kako je BaIašević svojom sm’rti uspio da spoji sve ljude bivše JugosIavije, prisjetimo se kako su se svi emotivno oprostili od ovog čovjeka kojeg su voljele sve nacije. Naime, on je prije smrti napisao pismo, ali kako se pričalo, sadržaj tog pisma nikada neže doći do medija, jer je i sam BaIašević to zahtjevao. Naime, sada je njegova kćerka Jelena otkrila, šta je to njega navelo na pisanje tog pisma.

Ona je istakla da je on bio čovjek koji je pun humora, kako kroz život, tako je to prenio u tom pismu. On je želio da ostavi neku vrstu upute, kako da se ponašamo prema njegovom autorstvu, prema svemu što je stvorio.

On je kroz stihove napisao kako treba da se branimo i da budemo i ostanemo povezani. Jelena kaže da je to jedno divno pismo koje bi se moglo sročiti kao pjesma, ali nikada neće biti objavljeno kako smo već istakli na samom početku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *