Nikome nije jasno kako je on uspio da zbari nju: Zmaj od šipova više nije divIjak, zaIjubio se - kada vidite kakvu je Ijepoticu osvojio, oči će vam stati (Foto)
Breaking News

Nikome nije jasno kako je on uspio da zbari nju: Zmaj od šipova više nije divIjak, zaIjubio se – kada vidite kakvu je Ijepoticu osvojio, oči će vam stati (Foto)

Kada pomenemo zmaja o šipova, vjerujemo da ne postoji osoba, bar kada je BaIkan u pitanju da ne zna ko je on. On je neko ko je na sebe skrenuo vleiku paznju i tako dospio do rijaliti programa. Poslije rijaltii programa je bila velika zainteresovanost za njegov zivot, mediji su pisali dosta o njemu, što mu nije smetalo. On se bavi poljoprivredom, uzgaja stoku i tako živi. Dosta se pisalo i o njegovoj kćerci koja zivi sa majkom van granica BaIkana.

Moramo da kazemo kako on na društvenim mrezama jako često objavljuje slikove smiješnog sadrzaja, a za razliku od tih klipova, sada je objavio sliku koja je zainteresovala mnoge. On je sa jednom jako mladom djevojkom stavio sliku na svoj stori, a onda je dao izjavu za medije da bi za takvu zenu prodao i stoku i da bi se preselio u grad. Kod njega s enikada ne zna da li je to mislio ozbiljno ili se kao i uvijek šalio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *