Frajer u farmericama sa zalizanom kosom - pravi mačak, nećete vjerovati kako je Bora Drljača izgledao u mladosti
Breaking News

Frajer u farmericama sa zalizanom kosom – pravi mačak, nećete vjerovati kako je Bora Drljača izgledao u mladosti

Bora Drljača zaista je jedan od najvećih pjevača u čitavoj povijesti balkanske glazbe. Nije bio tako dobar pjevač kao, primjerice, Šaban Šaulić, ali imao je nešto zbog čega ga je volio cijeli svijet. Dobre stare, narodne, krajiške pjesme i upravo su ga iz tog razloga voljeli u narodu.

Uvijek je bio dobrodošao gdje god je imao koncert, a posebno je podizao atmosferu na mjestima gdje ima puno naših ljudi u inozemstvu koji rade svoje poslove. Ako tome dodamo da bi bio vrlo duhovit čovjek, tada ćemo dobiti vrlo lijep paket koji se zove Bora Drljača. Upravo je iz tog razloga čovjek imao jako velik broj kolega na sprovodu.

Preminuo je u nedjelju u 80. godini, a razlog je bila nedisciplina nakon operacije srca, kada je prošle godine u Beogradu imao dvostruki stent, a u posljednjih šest mjeseci imao je čak 5 manjih operacija. Liječnik ga je upozorio da mora smršavjeti, ali Bora ga nije poslušao i na kraju je završio kao što je i završio, tragično. Međutim, danas malo pažnje posvećujemo temama kojima se uopće nije puno bavilo, a tako je Bora Drljača izgledao u prošlosti.

Nije ni čudo što je bio pun samopouzdanja, jer je u mladosti doista bio lijep čovjek, dok je bio puno mršaviji. Uvažavao je temu i instituciju braka tako da nije prevario nijednu svoju suprugu, a imao je mnogo prilika. Tek kad su umrli, Bora se aktivirao i postao miljenik žena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *