Najveća transformacija ikad: Izgubio preko 60 kiIa, odbacio štikle i šminku: Evo kako danas izgleda Boki 13 (Foto)
Breaking News

Najveća transformacija ikad: Izgubio preko 60 kiIa, odbacio štikle i šminku: Evo kako danas izgleda Boki 13 (Foto)

Najveća transformacija. Nećete vjerovati kako danas izgleda Boki 13. Evo čime se bavi: Boki je  važio za jednu od najkontroverznijih javnih ličnosti. Radio je kao voditelj, a isto tako učestvovao u velikom broju rijaliti programa.

Mnogi su bili š0kirani njegovim izgledom. Šminkao se i oblačio kao žena. Zbog svega toga je bio na meti 0suda. Boki 13 je bio u dobrim odnosima sa Jelenom Karleušom i njenom pok0jnom majkom Divnom.

Divna je bila jedna od rijetkih koja ja razumjela Bokija. Boki je imao i pr0blem sa viškom kilograma. Nakon što se povukao iz medija, izgubio je kilograme i transformisao se. Veliki skandal je bilo to što je Boki više puta bio uhapšen.

Razlog tome su bile krađe i uzimanje reketa. Nekako ne možemo to da povežemo sa Bokijem od prije.  Tada je drugačije izgledao, želio da bude poznat i bude u centru pažnje medija, a sada tu pažnju privlači kriminal0m.

Ti skandali su mnoge š0kirali.  Boki sada izgleda mnogo drugačije, na društvenim mrežama možete vidjeti njegove slike. Također, primjetno je da on kači dosta slika sa putovanja. Pogledajte kako to on izgleda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *