Turisti su primijetili nešto čudno vani, pogledajte što je netko ostavio ispred auta
Breaking News

Turisti su primijetili nešto čudno vani, pogledajte što je netko ostavio ispred auta

Turisti su primijetili nešto čudno vani, pogledajte šta je neko ostavio ispred auta: Ovaj prizor je zaista sve ostavio u čudu. Ljudi nisu mogli da vjeruju šta vide. Pogledajte o čemu je riječ i biće vam  jasno zašto je prizor mnoge zbunio:

Nekako nam je čudno da  je neko od toliko mjesta našao shodnim da ovdje baš postavi štrik.  Tik uz nečije auto. Ili je tu bio privremeno, pa je zaboravljeno. Zaista su neki prizori poput onih iz skrivene kamere. Pojedinci se odlučuju na takve poteze, da se i mi zapitamo o čemu su razmišljali kada su takve poteze izvodili. Nije ni čudo što je prizor postao tako brzo viralan.

Bonus : “Smetalo mi je to što  je momak koji mi se dopada prava ljenština.  Na početku nisam to primjećivala  i nalazila sam razloge da ga opravdam. Ja nisam neko ko sjedi kući i čeka od nekog drugog da ga finansira.  Izašli smo par puta i primjetila sam da nema ambicija.

Inače, tip nije klinac da se neke stvari tolerišu. Jednostavno ne želi da radi, navikao da uzima pare od roditelja i iste troši u izlascima. To ne mogu nikako da shvatim. Vidjela sam da se to neće promijeniti. Razočarala sam se, ali i odahnula u isto vrijeme jer sam barem na vrijeme to primjetila.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *