Melina otišla u Monako, sa istog mjesta se oglasio i Toni Bijelić: Nema šanse da je ovo slučajnost - Dragana i Haris na aparatima
Breaking News

Melina otišla u Monako, sa istog mjesta se oglasio i Toni Bijelić: Nema šanse da je ovo slučajnost – Dragana i Haris na aparatima

Estrada je samo maska, samo paravan. Pisali su brojni mediji o razvodu Dragane i Tonija, pa o razvodu Meline i Harisa, kak ose to desilo? Naime, sudeći po komentarima koje možemo svaki dan da pratimo, svi su vjerovali da su ova dva braka jedna od najuglednijih, najstabilnijih, ali malo ko može da zna šta je prava istina.

Istina je jedna, a vjerujemo da ce izaži na vidjelo kad tad. Sad se svi pitaju, da li je naglo došlo do ovog razvoda jer je Melina zavela Tonija? Haris je sam rekao kako smatra da njegova žena, to jeste, njegova bivša žena Melina ima drugog i da je zato napustila dom.

Toni je uvijek bio miran, ali đavo nikad ne spava, postao je aktivan na društvenim mrežama, što ranije nije bio. Koja je slučajnost da on i Melina budu u isto vrijeme na istoj lokaciji a da pritom nisu zajedno? Jako mala, pogledajte sliku koju je postavio Toni:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *