Halalite mi: Niko nije dovoljno ozbiljno shvatio 0vaj Amilin vapaj za pomoć, dan prije tražila javno pomoć, svi je ignorisali - isplivali detalji
Breaking News

Halalite mi: Niko nije dovoljno ozbiljno shvatio 0vaj Amilin vapaj za pomoć, dan prije tražila javno pomoć, svi je ignorisali – isplivali detalji

Svi su ovih dana imali priliku da čitaju o nesreći koja je zadesila Bosnu, moramo da kažemo kako je ovaj slučaj potresao ne samo Bosnu nego i cijeli region. Ovo je velika poruka, svim majkama, svim ženama, kraljicama, nikada, ali nikada nemojte sebe ugroziti zato što vas neko ne tretira dobro.

Ukoliko vam u kuci u kojoj ste sada nije dobro, ukoliko vas neko zIostavlja psihički li fizički, napustite ga! Najbolje je na vrijeme uraditi sve, kako vidimo na slici ispod ovog teksta Amila je dala znak da joj treba pomoć, dala je znak da odlazi, oprostila se od svih:

Amilu svi pamet kao jako dobru, humanu, vjersku i mirnu osobu, ne vjeruju da je to uradila, pitaju se kakva je to muka natjerala? Pisale su žene koje je jako dobro poznaj uda je gledala kroz svoje dijete, nije im jasno kako ga je odvukla sa sobom, ali za sve vjeruju postoji objašnjenje, i vjeruju da će isplivati svi detalji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *