Ostvarilo mi se ono što sam godinama priželjkivala, čudo se rađa: Rada Manojlović presretna - svi čestitaju
Breaking News

Ostvarilo mi se ono što sam godinama priželjkivala, čudo se rađa: Rada Manojlović presretna – svi čestitaju

Moramo da kažemo kako je emisija po imenu Zvezde Granda bila ostvarenje snova brojnim sada jako uspjenim i prepoznatljivim pjevačima, jedna od njih je kako priznaje i Rada. Ona je dala za medije izjavu rekla je “ostvarilo mi se ono što sam godinama priželjkivala, čudo se rađa” pa počela svoju priču koja je usko vezana sa ovim takmičenjem:

Kada sam bila manja imala sam želju da budem slavna, onda sam namolila roditelje da idem na Zvezde Granda i oni su bili za to, ali tada, nije bilo kao sada, bili smo siromašni, nismo imali da toliko putujemo, otišli smo na audiciju pjevala sam i čekala sam rezultate.

Tada je s nama zajedno bila Tanja i njen tata, išla sam sa roditeljima. Onda su rekli kako nisam prošla, svijet nam se srušio, došli smo kuci i ja nisam odustala. Ja sam uzela telefon i stavila ga visoko da visi na ekseru ako bi me neko trebao, kad kroz par dana zove Saša da kaže da dođm kak sam ipak prošla, kak oje sve ponovo pregledao i kako sam dobra. To je bilo to, svi su mi čestitali. – rekla je ona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *