Oglasila se Dženanova žena Samira Lončarević! Evo šta je imala da poruči o iznenadnom razvodu od pjevača, spomenula njihovu djecu
Breaking News

Oglasila se Dženanova žena Samira Lončarević! Evo šta je imala da poruči o iznenadnom razvodu od pjevača, spomenula njihovu djecu

Dženan Lončarević trenutno se razvodi od supruge Samire nakon 25 godina braka, veze koju je držao privatno tokom svog javnog života. Tokom svoje profesionalne karijere, Dženan je vodio veliku brigu da zaštiti svoju suprugu i sinove od uvida javnosti i medijske pažnje, zbog čega je identitet žene do sada ostao neotkriven. U ekskluzivnom intervjuu, Samira je iskreno otkrila zamršenosti oko njenog odvajanja od renomiranog vokala.

Neosporna je istina da se naš brak bliži kraju. Rješavanje svih pitanja vezanih za naše razdvajanje bit će riješeno sudskim putem. Za sada nije određen konkretan datum za početni sudski postupak. S obzirom na kompliciranu prirodu naše situacije, koja uključuje raskid dugogodišnjeg braka od 25 godina i prisustvo naše dvoje djece, izuzetno mi je teško napraviti bilo kakve pretpostavke o konačnom ishodu. Važno je napomenuti da naše okolnosti, iako duboko lične, nisu neuobičajene u modernoj eri, jer su se mnogi drugi susreli sa sličnim iskušenjima i nevoljama.

U iznenađujućem preokretu događaja, Dženan je odlučio da prekine svoj 25-godišnji brak na rođendan svoje supruge. Važno je napomenuti da je Dženan, kada je započeo proces razvoda, posebno tražio da se on ubrza. Insajder upoznat sa situacijom tvrdi da se Lončarević poslednjih mjeseci neprijatno ponašao prema svojoj supruzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *