Nakon 10 godina braka i troje djece saznali smo istinu koja nas je uništila! Uradila sam DNK test i sad mi svi kažu da se razvedem
Breaking News

Nakon 10 godina braka i troje djece saznali smo istinu koja nas je uništila! Uradila sam DNK test i sad mi svi kažu da se razvedem

Selina i Joseph Quinones iz Kolorada, koji su bili u predanoj vezi 17 godina i zajedno odgajali troje djece, bili su potpuno zatečeni kada su dobili neočekivanu vijest koja je imala moć da bitno promijeni njihove živote u budućnosti. Nakon više od deset godina braka, Selina je  odlučila da se udubi u svoje porodično naslijeđe i upusti se u temeljno ispitivanje svog DNK, otkrivajući složenu mrežu porodičnih veza.

Međutim, tek što počinje da razotkriva slojeve svoje pozadine, dolazi do zaista zapanjujućeg otkrića – njen suprug Joseph je, zapravo, njen rođak! “Bilo je to 2006. godine kada sam stupila u sveti brak sa svojim supružnikom. Iz naše blagoslovljene zajednice na svijet je došlo troje divne djece. Tek nakon nekog vremena shvatili smo iznenađujuću porodičnu povezanost – zapravo smo rođaci.” Središte mog univerzuma su moj supružnik i potomstvo, a mi smo savladali ovu prepreku.”

Selina je suočena s poražavajućim vijestima, ali njene emocije ostaju nepromijenjene. Zapravo, ona se još dublje zaljubljuje u svog muža, ne uznemirujuća negativnih mišljenja i prijedloga javnosti da prekinu njihov brak.

@qkintribe #CapCut ♬ Whats a soulmate – csbyeol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *