Zbog te tuge provodim mnogo vremena sa majkom: Milica Todorović prvi put otvorila dušu o roditeljima..
Breaking News

Zbog te tuge provodim mnogo vremena sa majkom: Milica Todorović prvi put otvorila dušu o roditeljima..

Pobjeda na takmičenju “Zvezde Granda” sa nepunih trinaest godina gurnula je Milicu Todorović u vrtlog nastupa i živih emisija, gurnuvši je prerano u sferu punoljetstva. Sa nepunih četrnaest godina, donijela je hrabru odluku da napusti udobnost svog porodičnog doma, što je duboko uticalo na njenog oca.

Moj život se dramatično promijenio kada sam sa 13 godina hrabro odabrao audiciju za “Zvezde Granda”. Ova ključna odluka zapalila je moju strast za muzikom i postavila me na put profesionalne karijere. Do 14. godine sam se preselila u Beograd i trijumfovala kao pobjednik, očaravši publiku od 20.000 ljudi. Od tog trenutka je moje putovanje u svijet muzike zaista počelo.

U mislima mi je ostala urezana slika mog oca koji se oprašta od mene sa suzama koje teku niz lice. Slavlje, koje je održano u kruševačkom dvorištu, poslužilo je kao uspomena na moju pobjedu. Sa svojim bendom pored sebe, izlila sam svoje srce kroz pjesmu, ispunjavajući atmosferu harmoničnim melodijama. Dok sam bacila pogled na klupu, oči su mi se susrele s očevim, a lice mu je bilo urezano od tuge. Bio je to izuzetno srceparajući prizor.

Njegov odgovor bio je ispunjen emocijama dok je rekao: “To je zato što moje dijete upravo odlazi u svijet.” Ovo dirljivo otkriće poslužilo je kao snažan podsjetnik da je putovanje roditeljstva jedinstveno i raznoliko iskustvo za svakog pojedinca.

Kako bih nadoknadio prethodne izostanke, aktivno dajem prioritet održavanju bliskog odnosa sa svojom majkom. Ljudi često pitaju koliko vremena posvećujem tome da budem s njom, a moj odgovor je direktan: počastvovana sam i duboko želim društvo svojih roditelja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *