Evo kako danas izgleda Cecina rodna kuća u Žitorađi! Bajka na jugu Srbije: Balkon oduzima dah, a evo šta mještani kažu o pjevačici
Breaking News

Evo kako danas izgleda Cecina rodna kuća u Žitorađi! Bajka na jugu Srbije: Balkon oduzima dah, a evo šta mještani kažu o pjevačici

Pod starateljstvom roditelja Slobodana i Mire, Svetlana Ceca Ražnatović i njena sestra Lidija su svoje formativne godine provele u Žitorađi kod Prokuplja. Istražujući pjevačičin rodni grad, ekipa novinara razgovarala je sa lokalnim stanovništvom, uključujući pevačičine komšije i pojedince iz njenih godina formiranja.

Mještani su izvijestili da je rijetko viđaju. S druge strane, njena sestra Lidija je često viđena u zajednici. Kako kažu mještani, proslavljena folk pjevačica je, pored toga što je završila srednju školu vanredno, pokazala i izuzetan uspeh kao đak.

U centru sela nalazi se vila, ograđena čvrstim kamenim zidom i čvrstim metalnim vratima, koja Cecinim roditeljima pružaju neophodnu zaštitu od znatiželjnih pogleda. Tokom posjete svom rodnom gradu, pjevačica je zabilježila zapanjujući trenutak na terasi elegantne rezidencije.

Nezainteresovana za zadivljujući prizor koji se pred njom otvara na terasi, Ceca je zadržala blistav osmeh. Upravo je na prostranim balkonskim okvirima proslavljena pevačica pronašla inspiraciju da napiše: “Mesec, nebo, zvezde…”

Podijelite svoje mišljenje o njenom rodnom mjestu, ostavljajući komentar ispod. I ne zaboravite da pratite za još fantastičnih sadržaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *