Mnogi pomislili da joj je otac: Isplivala nikad viđena slika Nede sa bivšim mužem, razlika u godinama očigledna (Foto)
Breaking News

Mnogi pomislili da joj je otac: Isplivala nikad viđena slika Nede sa bivšim mužem, razlika u godinama očigledna (Foto)

Uprkos brojnim proscima koji su se borili za njenu naklonost, na kraju je prihvatila ponudu samo jednog muškarca. “Za mene ljubav nikada nije bila idolizacija ili romantična potraga; uvijek se radilo o pronalaženju onoga što mi zaista služi. Tražila sam nešto što mi se činilo kao da mi stalno izmiče kroz prste – partnera, stub snage, uvjerenje, nekoga na koga bih se mogla osloniti svim srcem.”

“Imala sam divnu priliku da ga upoznam sa samo 19 godina, čovjeka koji je bio 14 godina stariji od mene. Ubrzo je zarobio moje srce kao moje početno iskustvo prave ljubavi, a naš put do braka bio je opsežan, protegao se čitavu deceniju dok konačno nismo stali na ludi kamen. Odrastajući pod autoritetom krutog oca kojim dominiraju muškarci, čeznula sam za oslobođenjem, samo da bih otkrila da sam jednostavno prešla iz jedne vrste “zatočeništva” u drugu.

Kao osoba, visoko cijenim i insistiram na slobodi, osjećaju uključenosti i sposobnosti korištenja autonomije u donošenju izbora. Osjećala sam da je potrebno prekinuti naš brak, vođena željom da zaštitimo naše dijete od svjedoka uznemirujućih sukoba koji su uslijedili.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *