Zbog prekida sa djevojkom više mu nije odgovarala tetovaža: Dobio je odgovor koji je sve nasmijao (Foto)
Breaking News

Zbog prekida sa djevojkom više mu nije odgovarala tetovaža: Dobio je odgovor koji je sve nasmijao (Foto)

Zbog prekida mu više nije odgovarala tetovaža. Dobio je odgovor koji ga je brzo nasmijao: Vrlo je nepromišljeno tetovirati ime osobe s kojom ste u vezi. Vjerovatno vam na početku veze izgleda to kao prava stvar, kao ljubav koja će uvijek trajati. Ipak, ne bude to uvijek tako.

Veze su nepredvidive i desi se da dođe do raskida, te da s tom osobom koju smo tako voljeli nemamo više nikakav odnos.  Nije pametno da tetovirate ime te osobe, pa da vam ta tetovaža stoji kao dodatni podsjetnik. Jedan mladić se pokajao što je tetovirao ime djevojke.

Na internetu je pitao za savjet.  Obično se ta tetovaža prekrije drugom jer je to lakša  i podnošljivija opcija  od skidanja iste. Ipak jedan odgovor koji je na svoju objavu taj momak dobio je osvojio internet. Pogledajte kakvo je rješenje jedna osoba ponudila:

I, šta kažete? Svakako da je kreativno.  Sljedeći put zato neka dobro razmisli da li je pametan potez da tetovira ime djevojke.  Mislimo da postoje i mnogo bolji, jednostavniji načini da dokažete svoju ljubav.  Ako već želite tetovažu, ima puno boljih tetovaža koje možete uraditi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *