Novi burni detalji u porodici Džinović: Sve, sve ali ovome se niko nije nadao!
Breaking News

Novi burni detalji u porodici Džinović: Sve, sve ali ovome se niko nije nadao!

Uprkos preovlađujućem uvjerenju da je veza između majke i kćeri neraskidiva, izbijanje sukoba između Meline i Đine Džinović pokazalo je drugačije.  Svojevremeno je Gina vjerovala da je njena majka izgledom superiornija od svih ostalih, ali se njen pogled na njihovu vezu očito promijenio. Zapanjujuća blogerka, shrvana majčinom molbom da napusti oca i potraži utjehu u tuđem naručju, ostala je shrvana.

Bila je potpuno zatečena ovakvim neočekivanim preokretom, jer je to uključivalo njen odlazak zajedno sa Melinom. Bio je to razoran udarac, koji nije mogao da se nosi sa ovim spletom okolnosti. Melina nije ni slutila da će njen suprug nedeljama pričati ne samo o njihovom braku, već i o mogućnostima razvoda.

Muzičar je u početku tvrdio da je Melina bila odsutna i nije bila prisutna u njihovoj rezidenciji, ali je na kraju priznao da se ona, zapravo, vraćala po svoje stvari. Navodno je njihov sin Kan prekinuo svaku komunikaciju sa svojom majkom, a evidentno je da je ova posjeta značajno uticala na odnos njihove kćerke, što je rezultiralo nesporazumom između Meline i Đine Džinović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *