Blizankinje iz BiH zapalile Balkan, skoro 200 hiljada pratilaca imaju - a kad vidite kako izgledaju, sve će vam biti jasno radi čega svi lude za njima
Breaking News

Blizankinje iz BiH zapalile Balkan, skoro 200 hiljada pratilaca imaju – a kad vidite kako izgledaju, sve će vam biti jasno radi čega svi lude za njima

Ove dvije sestre, blizankinje, koje se prezivaju Jakić dolaze porijeklom iz mjesta Odžak na sjeveru BiH, one žive inače u Kelnu u Njemačkoj.

Radi svoje tjelesne građe koja je na zavidnom nivou, one su za kratko vrijeme osvojile Instagram javnost. Nevjerovatna je i njihova međusobna sličnost.

Njima je po 23 godine, one su preko 180 hiljada pratilaca skupile za kratak period. Koristile su naziv svog naloga na Instagramu JAKICTWINS.

Postale su izuzetno popularne kad su izbacile video na kojem sa mladim reprezentativcem Francuske odnosno fudbalerom Kelna Vincentom Koziellom žongliraju loptu.

One su svoje profile kreirale tako da im javnost ne može nikako ući u trag imenima. U razmaku od samo 13 minuta one su rođene, nerazdvojne su i na Instagramu i na drugim društvenim mrežama, ali isto tako i u stvarnom životu.

Sada ćemo vam u prilogu ostaviti još neke fotke da vidite kako izgledaju ove divne sestre, pa nam recite mišljenje o njima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *