Milica Dabović došla kod automehaničara, a tamo njene gole slike! Ponosno ispozirala pa sve objavila na internetu (Foto)
Breaking News

Milica Dabović došla kod automehaničara, a tamo njene gole slike! Ponosno ispozirala pa sve objavila na internetu (Foto)

Prilikom posjete autotehničaru, Milica Dabović naišla je na kalendar sa sopstvenim slikama u sredini kolekcije alata. Ispunjena uzbuđenjem, nestrpljivo je otkrila fotografiju u garaži i uz nju ostavila komentar: – U goste kod automehaničara Neleta! Idemoooo, tako je!

Uslijedili su brojni komentari, uglavnom u ležernim tonovima, u velikom broju. Nekoliko fraza ilustruju ovu ideju, kao što su “Vlasnik ima razumijevanje za etičku ispravnost”, “Upotreba ovog uređaja pojednostavljuje zadatak promjene guma” i “Ako bih trebao pružiti dokaz da posjedujem vaš kalendar, da li biste razmislili o posjeti?”

Milica Dabović (42), bivša košarkašica reprezentacije Srbije, nedavno je privukla pažnju iz razloga koji nisu u vezi sa njenim sportskim dostignućima. Umjesto toga, njeni privatni video snimci i fotografije zauzeli su centralno mjesto, zasjenivši njenu nekada slavnu sportsku karijeru. Njen uspon do zvijezde na platformi za odrasle pratile su zapanjujuće romantične afere koje su izazvale radoznalost javnosti.

“Put kojim sam prošla bio je ispunjen poteškoćama i izazovima, prava noćna mora. Gledajući unazad, shvaćam da sam trebla pokazati više lukavstva, dozu neljubaznosti i manje nježnog raspoloženja. Čini se da je moje nepokolebljivo samopouzdanje toliko neodoljivo da me sprječava da steknem mudrost iz vlastitih grešaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *